Feest vieren

Uw feest vieren bij Fooddock?
Neem direct contact op via
06 10 94 38 84


Feest vieren

Een smaakvolle verjaardag vieren? Trouwen op een unieke, industriële plek? Of all-out black tie, exclusief en alle ruimte voor jezelf? Bij Fooddock kan het allemaal! Hieronder vind je alle informatie.

EXCLUSIEF TOT OPEN INLOOP
Het Pakhuis is exclusief beschikbaar voor jou en je genodigden. Het is volledig in te richten naar jouw wensen. Met eigen bar, toiletgroep en garderobe. Wil je een band of dj? Dat regelen we! Zo kunnen tot 550 gasten genieten van jouw feest!

Voor groepen tot 80 personen is het ook mogelijk om een gedeelte van het Pakhuis te reserveren. We creëren eenvoudig een ruimte voor jouw genodigden. Je betaalt dan geen huur voor de ruimte en kunt wel van al het lekkers van Fooddock genieten!

ETEN EN DRINKEN BIJ FOODDOCK
Wil je jouw gasten trakteren? Je gasten ontvangen een Fooddock-pas met saldo, waarmee ze eenvoudig betalen bij alle stands en bars. Jij bepaalt van te voren het saldo voor je gasten en ontvangt één rekening met de definitieve kosten.

Ook serveren onze keukens met plezier gerechten en/of hapjes uit aan tafel. Zo kun je ongestoord genieten van de specialiteiten van onze smaakmakers.

Foto-album Feest Vieren

Sfeerimpressie Feest Vieren

Bekijk hieronder de feestelijke opening van Fooddock

ook zij vinden fooddock dé plek

 • Karel Heijink

  Directeur Agrovision

  "Voor het 30-jarig jubileumfeest van AgroVision gingen we met 100 medewerkers uit Nederland, Denemarken en België naar Fooddock. Iedereen was enthousiast over de opzet, de ruime keuze, het lekkere eten en de unieke sfeer op de mooie locatie. Fooddock bedankt voor jullie bijdrage aan het welslagen van ons feest!"

 • Rabobank

  Directievoorzitter Rabobank IJsseldelta

  "Tijdens ons event bij Fooddock zag ik een gave locatie die anders is. Energie. Lachende gezichten. Ik proefde super lekkere hapjes en de ‘we want more’ sfeer."

 • René van Riggelen

  Nijhuis Bouw B.V.

  "Nijhuis Bouw B.V. heeft 11 leerhuis sessies in Fooddock georganiseerd voor haar 100 medewerkers. De ambiance gaf ruimte om open en inhoudelijk met elkaar te communiceren. Ook samen eten met onze collega´s uit Rijssen, Apeldoorn en Assen droeg hier aan bij. De locatie met haar ruime zaal en de aantrekkelijke eetformule werden door onze medewerkers erg gewaardeerd. Wij komen zeker terug bij Fooddock!"