Feestzaal huren Deventer

Neem direct contact op
via 06 10 94 38 84


WILT U EEN FEESTZAAL HUREN IN DEVENTER?

Fooddock is de ideale locatie voor uw feest, verjaardag, bruiloft of evenement! De industriële silo ligt direct aan de A1, in het Havenkwartier van Deventer. En met meer dan 500 parkeerplekken voor de deur is het gemakkelijk te bereiken.

Uw evenement is volledig in te richten naar uw wensen. Het Pakhuis heeft een capaciteit van 550 personen, de volledige foodhal heeft ruimte voor ongeveer 750 personen.

Ruimte genoeg dus! Voor intiemere feesten is een deel van het Pakhuis af te sluiten. De industriële look & feel, passie voor puur & eerlijk eten en het uitzicht over de haven is inclusief.

MOGELIJKHEDEN Feestzaal

Alles is mogelijk: van afgeschermde hoekjes, tot alle aandacht op één groot podium. Of denk aan een grote dansvloer met dj. De ruimte is van alle gemakken voorzien door de eigen ingang, bar en toiletgroepen waardoor u de hele ruimte voor uzelf heeft.

Onze eigenzinnige smaakmakers zorgen er voor dat uw feest volledig wordt verzorgd! Zo heeft u een unieke en sfeervolle feestzaal, voor een feest om nooit meer te vergeten.

Foto-album Feestzaal

SFEERIMPRESSIE Feestzaal

Bekijk hieronder het ‘Food for thought’ diner wat Rabobank Salland onlangs bij Fooddock organiseerde:

ook zij vinden fooddock dé plek

 • Karel Heijink

  Directeur Agrovision

  "Voor het 30-jarig jubileumfeest van AgroVision gingen we met 100 medewerkers uit Nederland, Denemarken en België naar Fooddock. Iedereen was enthousiast over de opzet, de ruime keuze, het lekkere eten en de unieke sfeer op de mooie locatie. Fooddock bedankt voor jullie bijdrage aan het welslagen van ons feest!"

 • Rabobank

  Directievoorzitter Rabobank IJsseldelta

  "Tijdens ons event bij Fooddock zag ik een gave locatie die anders is. Energie. Lachende gezichten. Ik proefde super lekkere hapjes en de ‘we want more’ sfeer."

 • René van Riggelen

  Nijhuis Bouw B.V.

  "Nijhuis Bouw B.V. heeft 11 leerhuis sessies in Fooddock georganiseerd voor haar 100 medewerkers. De ambiance gaf ruimte om open en inhoudelijk met elkaar te communiceren. Ook samen eten met onze collega´s uit Rijssen, Apeldoorn en Assen droeg hier aan bij. De locatie met haar ruime zaal en de aantrekkelijke eetformule werden door onze medewerkers erg gewaardeerd. Wij komen zeker terug bij Fooddock!"