WIL JIJ TROUWEN IN DEVENTER?

Fooddock maakt van jullie trouwfeest iets unieks! Onze stoere, industriële graansilo ligt in de haven van Deventer. Met uitzicht over het water en honderd jaar aan geschiedenis is de Zwarte Silo een unieke plek. Ons Pakhuis biedt plek aan 250 personen, maar is ook eenvoudig in te richten voor intiemere feesten. Fooddock is voor iedereen goed bereikbaar: aan de voet van de A1 en jullie gasten parkeren gratis.

MOGELIJKHEDEN

Alles is volledig in te richten naar jullie wensen: een grote dansvloer met dj, alle aandacht op één groot podium of afgeschermde hoekjes. Het kan allemaal. De ruimte is van alle gemakken voorzien, zoals een eigen bar en toiletgroepen, een eigen ingang en genoeg parkeerplekken voor de deur.

ETEN EN DRINKEN

Er is veel mogelijk bij Fooddock. Je kunt je gasten eenvoudig laten genieten van de eerste foodhal van Oost-Nederland. Jullie bepalen zelf het tegoed op de Fooddock pasjes. Liever een buffet of uitgeserveerde hapjes? Ook dat is mogelijk! En bij jullie eigen bar schenken we jullie favoriete dranken. In overleg met jullie maken we er een smaakvolle beleving van!

Neem direct contact op en we maken een prijsindicatie op maat. Zo zorgen we ervoor dat jullie bruiloft een feest wordt om nooit meer te vergeten!

SFEERIMPRESSIE

ook zij vinden fooddock dé plek

 • René van Riggelen

  Nijhuis Bouw B.V.

  "Nijhuis Bouw B.V. heeft 11 leerhuis sessies in Fooddock georganiseerd voor haar 100 medewerkers. De ambiance gaf ruimte om open en inhoudelijk met elkaar te communiceren. Ook samen eten met onze collega´s uit Rijssen, Apeldoorn en Assen droeg hier aan bij. De locatie met haar ruime zaal en de aantrekkelijke eetformule werden door onze medewerkers erg gewaardeerd. Wij komen zeker terug bij Fooddock!"

 • Karel Heijink

  Directeur Agrovision

  "Voor het 30-jarig jubileumfeest van AgroVision gingen we met 100 medewerkers uit Nederland, Denemarken en België naar Fooddock. Iedereen was enthousiast over de opzet, de ruime keuze, het lekkere eten en de unieke sfeer op de mooie locatie. Fooddock bedankt voor jullie bijdrage aan het welslagen van ons feest!"

 • Rabobank

  Directievoorzitter Rabobank IJsseldelta

  "Tijdens ons event bij Fooddock zag ik een gave locatie die anders is. Energie. Lachende gezichten. Ik proefde super lekkere hapjes en de ‘we want more’ sfeer."