Vergaderen Deventer

Neem direct contact op
via 06 10 94 38 84


VERGADEREN IN DEVENTER?

Daarvoor bent u bij Fooddock aan het goede adres. Fooddock is de ideale plek voor uw vergadering. Direct aan de A1, in de stoere en industriële graansilo in de haven van Deventer.

Onze eigenzinnige smaakmakers maken van elke meeting een beleving! Alles is volledig in te richten naar uw wensen, van grote vergaderzaal voor groepen tot intiem kantoor.

MOGELIJKHEDEN Vergaderen Deventer

Het kantoor van de Havenmeester
Voor vergaderingen, presentaties en brainstorms tot 20 personen is het kantoor van de Havenmeester ideaal. De ruimte is in veel opstellingen in te richten en voorzien van beamer en flip-over.

Het Pakhuis
Het voormalige zoutpakhuis van de silo is ideaal om met een grote groep te starten en vervolgens op te splitsen. De ruimte is volledig in te richten naar uw wensen. Met afgeschermde hoekjes waar groepen zelfstandig werken of alle aandacht op één groot podium. Het Pakhuis is van alle gemakken voorzien: een eigen bar, toiletgroepen en presentatie mogelijkheden. Uw vergadering inclusief biologisch brunchbuffet of gezond ontbijt? Alles is mogelijk!

Foto-album Vergaderen Deventer

SFEERIMPRESSIE Vergaderen Deventer

Bekijk hieronder het ‘Food for thought’ diner wat Rabobank Salland onlangs bij Fooddock organiseerde:

ook zij vinden fooddock dé plek

 • Karel Heijink

  Directeur Agrovision

  "Voor het 30-jarig jubileumfeest van AgroVision gingen we met 100 medewerkers uit Nederland, Denemarken en België naar Fooddock. Iedereen was enthousiast over de opzet, de ruime keuze, het lekkere eten en de unieke sfeer op de mooie locatie. Fooddock bedankt voor jullie bijdrage aan het welslagen van ons feest!"

 • Rabobank

  Directievoorzitter Rabobank IJsseldelta

  "Tijdens ons event bij Fooddock zag ik een gave locatie die anders is. Energie. Lachende gezichten. Ik proefde super lekkere hapjes en de ‘we want more’ sfeer."

 • René van Riggelen

  Nijhuis Bouw B.V.

  "Nijhuis Bouw B.V. heeft 11 leerhuis sessies in Fooddock georganiseerd voor haar 100 medewerkers. De ambiance gaf ruimte om open en inhoudelijk met elkaar te communiceren. Ook samen eten met onze collega´s uit Rijssen, Apeldoorn en Assen droeg hier aan bij. De locatie met haar ruime zaal en de aantrekkelijke eetformule werden door onze medewerkers erg gewaardeerd. Wij komen zeker terug bij Fooddock!"