Vergaderen

Vergaderen bij Fooddock?
Neem direct contact op via
06 10 94 38 84


Mogelijkheden vergaderen

Uw vergadering op een inspirerende en originele locatie? Dan zit u bij Fooddock goed. Direct aan de A1, in de stoere graansilo in de haven van Deventer. U kunt vergaderen in het \'Kantoor van de Havenmeester\' of \'Het Pakhuis\'.

HET KANTOOR VAN DE HAVENMEESTER
Voor vergaderingen, presentaties en brainstorms tot 20 personen is het kantoor van de Havenmeester ideaal. De ruimte is in veel opstellingen in te richten en voorzien van beamer en flip-over.

HET PAKHUIS
Het voormalige zoutpakhuis van de silo is ideaal om met een grote groep te starten en vervolgens op te splitsen. De ruimte is volledig in te richten naar uw wensen. Het Pakhuis is van alle gemakken voorzien: een eigen bar, toiletgroepen en presentatie mogelijkheden. Met afgeschermde hoekjes waar groepen zelfstandig werken of alle aandacht op één groot podium. Uw vergadering inclusief biologisch brunchbuffet of gezond ontbijt? Alles is mogelijk!

ETEN BIJ FOODDOCK
De bijzondere ervaring van de foodhal maken ook uw lunch en diner tot een beleving. Het is een unieke aanvulling op uw event. Uw gasten ontvangen een Fooddock-pas met saldo, waarmee ze eenvoudig betalen bij alle stands en bars. Zo genieten uw gasten optimaal van ‘eten met een verhaal’!

Ook serveren onze keukens met plezier gerechten en/of hapjes uit aan tafel. Zo kunt u ongestoord genieten van de specialiteiten van onze smaakmakers.

Foto-album vergaderen

Sfeerimpressie vergaderen

Bekijk hieronder het ‘Food for thought’ diner wat Rabobank Salland onlangs bij Fooddock organiseerde:

ook zij vinden fooddock dé plek

 • Karel Heijink

  Directeur Agrovision

  "Voor het 30-jarig jubileumfeest van AgroVision gingen we met 100 medewerkers uit Nederland, Denemarken en België naar Fooddock. Iedereen was enthousiast over de opzet, de ruime keuze, het lekkere eten en de unieke sfeer op de mooie locatie. Fooddock bedankt voor jullie bijdrage aan het welslagen van ons feest!"

 • Rabobank

  Directievoorzitter Rabobank IJsseldelta

  "Tijdens ons event bij Fooddock zag ik een gave locatie die anders is. Energie. Lachende gezichten. Ik proefde super lekkere hapjes en de ‘we want more’ sfeer."

 • René van Riggelen

  Nijhuis Bouw B.V.

  "Nijhuis Bouw B.V. heeft 11 leerhuis sessies in Fooddock georganiseerd voor haar 100 medewerkers. De ambiance gaf ruimte om open en inhoudelijk met elkaar te communiceren. Ook samen eten met onze collega´s uit Rijssen, Apeldoorn en Assen droeg hier aan bij. De locatie met haar ruime zaal en de aantrekkelijke eetformule werden door onze medewerkers erg gewaardeerd. Wij komen zeker terug bij Fooddock!"