Neem direct contact op via
06 10 94 38 84


WAAROM FOODDOCK?

Fooddock is de eerste foodhal van Oost-Nederland. De historische, industriële Zwarte Silo is volledig in te richten naar uw wensen. Fooddock is ideaal bereikbaar met zijn ligging aan de A1 en 500 gratis parkeerplaatsen. De passie voor puur en eerlijk eten en het uitzicht over de haven zijn inclusief.

OVERHEERLIJK ETEN

In de foodhal zijn meer dan 10 eigenzinnige food ondernemers te vinden. Onze smaakmakers maken van elk event een feestje. Van de beste burgers tot biologische frieten en van tapas tot mexican-fusion comfortfood. Elke gast krijgt zijn eigen Fooddock-pas met saldo en geniet van zijn of haar favoriete keuken! Bekijk de pagina eten en drinken voor meer informatie.

MOGELIJKHEDEN

Met het Pakhuis hebben we onze eigen evenementenruimte die plek biedt aan zo’n 550 gasten. Deze ruimte is volledig af te sluiten, heeft zijn eigen bar, toiletten en is volledig naar uw wensen in te richten.

Het Kantoor van de Havenmeester is de ideale plek voor presentaties en brainstorms. De ruimte biedt plek aan zo’n 20 gasten en is voorzien van beamer en flip-over.

Met de teamactiviteiten in het Havenkwartier kunt u een volledig dagprogramma voor uw gasten inrichten.

ook zij vinden fooddock dé plek

 • Karel Heijink

  Directeur Agrovision

  "Voor het 30-jarig jubileumfeest van AgroVision gingen we met 100 medewerkers uit Nederland, Denemarken en België naar Fooddock. Iedereen was enthousiast over de opzet, de ruime keuze, het lekkere eten en de unieke sfeer op de mooie locatie. Fooddock bedankt voor jullie bijdrage aan het welslagen van ons feest!"

 • Rabobank

  Directievoorzitter Rabobank IJsseldelta

  "Tijdens ons event bij Fooddock zag ik een gave locatie die anders is. Energie. Lachende gezichten. Ik proefde super lekkere hapjes en de ‘we want more’ sfeer."

 • René van Riggelen

  Nijhuis Bouw B.V.

  "Nijhuis Bouw B.V. heeft 11 leerhuis sessies in Fooddock georganiseerd voor haar 100 medewerkers. De ambiance gaf ruimte om open en inhoudelijk met elkaar te communiceren. Ook samen eten met onze collega´s uit Rijssen, Apeldoorn en Assen droeg hier aan bij. De locatie met haar ruime zaal en de aantrekkelijke eetformule werden door onze medewerkers erg gewaardeerd. Wij komen zeker terug bij Fooddock!"