Zaal huren Gelderland

Zaal huren? Neem direct contact op
via 06 10 94 38 84


ZAAL HUREN IN Gelderland?

Daarvoor bent u bij Fooddock aan het goede adres! Fooddock is de ideale plek voor uw feest of evenement. Direct aan de A1, in de stoere en industriële graansilo in de haven van Deventer.

Onze eigenzinnige smaakmakers maken van elk event een beleving! Alles is volledig in te richten naar uw wensen. Het Pakhuis heeft een capaciteit van 550 personen, de volledige foodhal heeft ruimte voor ongeveer 750 personen.

Ruimte genoeg dus! Voor intiemere feesten is een deel van het Pakhuis af te sluiten. De industriële look & feel, passie voor puur & eerlijk eten en het uitzicht over de haven is inclusief.

MOGELIJKHEDEN Zaal huren Gelderland

Alles is volledig in te richten naar uw wensen: van afgeschermde hoekjes, tot alle aandacht op één groot podium. Of denk aan een grote dansvloer met dj, alles is mogelijk! De ruimte is van alle gemakken voorzien, zoals een eigen bar en toiletgroepen, een eigen ingang en genoeg parkeerplekken voor de deur.

Onze eigenzinnige smaakmakers zorgen er voor dat uw feest volledig wordt verzorgd! Dit alles zorgt er voor dat u een unieke en sfeervolle feestlocatie heeft, voor een feest om nooit meer te vergeten.

Foto-album Zaal huren Gelderland

Sfeerimpressie Zaal huren gelderland

Bekijk hieronder het ‘Food for thought’ diner wat Rabobank Salland onlangs bij Fooddock organiseerde:

ook zij vinden fooddock dé plek

 • Karel Heijink

  Directeur Agrovision

  "Voor het 30-jarig jubileumfeest van AgroVision gingen we met 100 medewerkers uit Nederland, Denemarken en België naar Fooddock. Iedereen was enthousiast over de opzet, de ruime keuze, het lekkere eten en de unieke sfeer op de mooie locatie. Fooddock bedankt voor jullie bijdrage aan het welslagen van ons feest!"

 • Rabobank

  Directievoorzitter Rabobank IJsseldelta

  "Tijdens ons event bij Fooddock zag ik een gave locatie die anders is. Energie. Lachende gezichten. Ik proefde super lekkere hapjes en de ‘we want more’ sfeer."

 • René van Riggelen

  Nijhuis Bouw B.V.

  "Nijhuis Bouw B.V. heeft 11 leerhuis sessies in Fooddock georganiseerd voor haar 100 medewerkers. De ambiance gaf ruimte om open en inhoudelijk met elkaar te communiceren. Ook samen eten met onze collega´s uit Rijssen, Apeldoorn en Assen droeg hier aan bij. De locatie met haar ruime zaal en de aantrekkelijke eetformule werden door onze medewerkers erg gewaardeerd. Wij komen zeker terug bij Fooddock!"