Zaalverhuur

Zaal huren? Neem direct contact op
via 06 10 94 38 84


Mogelijkheden zaalverhuur

Fooddock is de ideale plek voor uw event. Direct aan de A1, in de stoere en industriële graansilo in de haven van Deventer. Onze eigenzinnige smaakmakers maken van elk event een informele beleving! Alles is volledig in te richten naar uw wensen. De industriële look & feel, passie voor puur & eerlijk eten en het uitzicht over de haven is inclusief.

HET PAKHUIS
Het voormalige zoutpakhuis van de silo is geschikt voor events tot 400 personen. Er zijn zitplaatsen voor groepen tot 250 personen. De ruimte is van alle gemakken voorzien: een eigen bar, toiletgroepen en vergaderruimte. Alles is volledig in te richten naar uw wensen: van afgeschermde hoekjes, tot alle aandacht op één groot podium. Uw congres inclusief biologisch brunchbuffet of gezond ontbijt? Alles is mogelijk!

HET KANTOOR VAN DE HAVENMEESTER
Voor een presentatie, brainstorm of workshop is het voormalige kantoor van de Havenmeester de ideale setting. De ruimte is geschikt voor zo’n 20 personen en voorzien van beamer en flip-over.

ETEN BIJ FOODDOCK
De bijzondere ervaring van de eerste foodhal van Oost-Nederland maken ook uw lunch en diner tot een beleving. Het is een unieke aanvulling op uw event. Uw gasten ontvangen een Fooddock-pas met saldo, waarmee ze eenvoudig betalen bij alle stands en barren. Zo genieten uw gasten optimaal van ‘eten met een verhaal’!

Foto-album Zaalverhuur

ook zij vinden fooddock dé plek

 • Karel Heijink

  Directeur Agrovision

  "Voor het 30-jarig jubileumfeest van AgroVision gingen we met 100 medewerkers uit Nederland, Denemarken en België naar Fooddock. Iedereen was enthousiast over de opzet, de ruime keuze, het lekkere eten en de unieke sfeer op de mooie locatie. Fooddock bedankt voor jullie bijdrage aan het welslagen van ons feest!"

 • Rabobank

  Directievoorzitter Rabobank IJsseldelta

  "Tijdens ons event bij Fooddock zag ik een gave locatie die anders is. Energie. Lachende gezichten. Ik proefde super lekkere hapjes en de ‘we want more’ sfeer."

 • René van Riggelen

  Nijhuis Bouw B.V.

  "Nijhuis Bouw B.V. heeft 11 leerhuis sessies in Fooddock georganiseerd voor haar 100 medewerkers. De ambiance gaf ruimte om open en inhoudelijk met elkaar te communiceren. Ook samen eten met onze collega´s uit Rijssen, Apeldoorn en Assen droeg hier aan bij. De locatie met haar ruime zaal en de aantrekkelijke eetformule werden door onze medewerkers erg gewaardeerd. Wij komen zeker terug bij Fooddock!"